metrajakademisi.com İnşaat Sektörüne Yazılımlar ile Metraj Desteği Vermeye Geliyor!
metrajakademisi.com

metrajakademisi.com İnşaat Sektörüne Yazılımlar ile Metraj Desteği Vermeye Geliyor!

İnşaat sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan metraj hesabı, metrajakademisi.com ile yeni bir çözüme kavuşuyor. Com Metraj Yazılımları geliştiricisi olan CB Yazılım, metrajakademisi.com ile tamamı otomatik olarak yürüyecek bir metraj sistemi ile metraj hesabının süm süreçlerini otomasyona aktardı. Uzun yıllardır firmalardan gelen talepleri değerlendiren metrajakademisi, çıkardığı metraj hesabını eş zamanlı olarak karşı tarafın görmesine olanak sağlıyor.

Metraj Akademisine gönderdiğiniz projeler, bilgisayarınıza kurulan Com Metraj Yazılımları ile canlı olarak takip edilebilmekle beraber işinize yarayan bilgileri anında kullanmıza olanak sağlıyor. Yaşan bir otomasyon olan metraj akademisi, işin her sürecinde müşterisi ile eş zamanlı olarak çalışıyor. Hataya yer vermeyen sistem ile metraj hesabı bittiğinde, müşterinin kontrolüde bitmiş oluyor.

Donatı metrajı, kalıp metrajı, kalıp iskelesi metrajı, beton metrajı, duvar metrajı ve ince (mimari) metrajların sistem üzerinden hesabını ve kontrolünü sağlayan sistem ile metraj yükünün tamamı otomasyona kavuşuyor.



metrajakademisi.com'da metraj süreci nasıl işliyor?

metrajakademisi.com

- metrajakademisi.com, müşterisinden gelen projeleri öncelikle detaylı olarak inceliyor. Projedeki olası hataları kontrol eden metrajakademisi.com hatalı bilgileri düzenledikten sonra metraj hesabına hızlıca giriş yapıyor.

- Metraj Akademisi, ikinci adım olan anında metraj kontrolü için Com Metraj Yazılımları'nın kurulumunu karşı bilgisayara yapıyor.

- Tüm hesap bittikten sonra excel ya da pdf dosyaları metrajı bitirilin DWG dosyası ile birlikte paket olarak müşterilere teslim ediliyor.

- Metrajı çıkarılan projenin veri tabanlarını da müşterisine teslim eden metrajakademisi.com, müşterilerin veri güvenliğini de kendi serverlarında koruma altına alıyor.

Daha bir çok yenilik ile metraj sorununu ortadan kaldıran metrajakademisi.com kullanmakta olduğu ödeal pos sistemi ile ödeme seçeneklerine de yenilik ve kolaylık getiriyor.


metrajakademisi.com'un orta ve büyük ölçekte teslim ettiği işlerin örnekleri için tıklayın!